0032-11-82 38 28
   Ma: 14:00 - 18:00 | Di-Vrij 09:30-12:00 & 14:00-18:00u | Woensdag op afspraak
Zaterdag 10:00-16:00u | Zon- & feestdagen gesloten
De keukenprins van Overpelt
LenE Interieur
Der Kreis
Stap voor stap zal de Keukenspecialist, samen met u, tot een aanvaardbaar plan te komen, rekening houdend met uw wensen en uw budget. Aan de hand van de afmetingen van uw keuken zal hij beginnen een schetsontwerp te maken om tot een meer gedetailleerd plan te komen.

De juiste maten, alsmede de plaats van aanwezige ramen, deuren, verwarmingselementen enz., worden vastgelegd. Aan de hand van deze gegevens kan hij, samen met u, tot een definitief ontwerp komen en daarvan een goede tekening maken, zodat het u duidelijk wordt, hoe uw keuken er uit komt te zien.

Besluit u tot aankoop, dan begint voor hem het belangrijkste, want het bestellen van de diverse componenten van de keuken vereist grote nauwkeurigheid, alle aansluitpunten voor gas, water aan- en afvoer worden vastgelegd in een installatietekening. Voor het keukenwerkblad moet een tekening gemaakt worden, zodat het blad niet te lang of te kort, maar op de juiste maat geleverd wordt. Elke centimeter is bij de indeling van de keuken van belang. Gemaakte fouten hierbij leiden tot vertraging. De overeengekomen levertijd moet nagekomen worden, alsmede de co├Ârdinatie van werkzaamheden bij de montage.

Na plaatsing van de keuken is het werk voor hem nog niet klaar. Hij controleert of de keuken gemonteerd en geïnstalleerd is volgens de gemaakte tekening. De werking van de apparatuur, alsmede de uitleg hiervan is eveneens zijn zorg. Daarna blijft hij u van dienst en kunt u altijd een beroep op hem doen.

www.keukenspecialisten.be